Photos by Sara Boulter

Photos by Sara Boulter

SUGAR PLUM COURT

With four boys and a busy husband, it was no wonder this client came to Liv Showroom + Design seeking help to create a functional gathering space for her family. This space needed to not only hold up to wear and tear, but also serve as a place where the family could relax and enjoy time together. 

This existing residential home, nestled on a mountain edge with majestic views of the valley below, instinctively called for a softer color palette. The home was redesigned with a neutral background to allow for easy updates such as swapping pillows and accessories for each holiday and season.

Liv Showroom + Design created a dynamic atmosphere while maintaining harmony throughout the entire house. Practicality was at the root of every design decision.